”Egoismen har fått ett nytt ansikte”

Jag tänkte uppmärksamma vilken typ av argument man tampas mot när man sysslar med flaskmatning. På internationella kvinnodagen förra veckan fanns mitt namn med under en debattartikel som enigt mig är otroligt viktig och relevant. Men kommentarerna… Man får hoppas att större delen av männen på Newsmill inte representerar männen i samhället i stort!
Kommentarsläsningen är faktiskt ganska underhållande. Speciellt som det emellanåt finns lufthål i form av vettiga personers inlägg!

”Egoismen har fått ännu ett nytt ansikte. Brösten är till för amning, inget annat.”

”En del av dagens kvinnor har inget tålamod, det är tydligt, allt ska lösas på en gång, annars jävlar. Ligger lite i tiden kanske. ”

”Men det är väl så både samhället och många (speciellt feministiska) kvinnor ser på föräldraskapet. Det är något som mamman beslutar över och pappans finns bara med så länge han instämmer med vad mamman säger…”

”Moderna människor tror att det inte är någon skillnad på könen. Hen som hen. De vet inte vad de hängande köttstyckena fram på böstkorgen är tänkta att användas till eller vill inte bli indoktrinerade av biologister till att de är tankade med barnmat och immunförsvar.”

”Barnets bästa bör utgöra grunden för sjukvårdens rådgivning. Deras uppgift är INTE att tala om hur många extra latte du hinner dricka om du kör på ersättning istället.”

”Om mamman inte mår bra av att amma så mår barnet troligen inte heller bra av det.”
Om mamman inte mår bra av att byta blöja så mår barnet troligen heller inte bra av det”

”Att minusvarianter försöker göra undantag till argument för normalt beteende är tyvärr alltid kännetecknande för minusvarianter.”

Uppdatering: Ser man det från amningshållet så har den här artikeln skriven av amningshjälpens ordförande Cecilia Kauppi (som jag inte håller med om men självklart respekterar jag hennes åsikt) också fått en del helt galna kommentarer…

This article has 1 comment

  1. haha, shit vilka kommentarer! vafan, sen när ska man inte få bestämma över sin egen kropp å göra sina egna val. You go!

Leave a Reply