Ett boktips!

Idag är det världsbokdagen! Den finns till för att uppmärksamma boken och upphovsrätten, två saker som jag arbetar med varje dag.

När det gäller min egen  kommande bokskräll så får ni snällt vänta lite till på mer information, men det handlar om dagar nu. Håll utkik här framåt helgen ska ni få se, spännande spännande.

Så länge vill jag tipsa om en annan bra bok på gång. Det är min underbara kollega här på loftet, Maja-Stina Fransson, som släpper sin första roman, som är självbiografisk och heter Jag bara tvingar mig lite. Den kommer redan om två veckor den 8 maj och går att  förhandsbeställa här. Jag ser verkligen fram emot att läsa, den handlar om ett  angeläget och viktigt ämne som vi pratar om för lite idag – tvångstankar. Jag blir alldeles glad och stolt när jag tänker på hur mycket Maja-Stina ger av sig själv till andra genom det här och hur många unga (och vuxna så klart) som kommer att läsa den.

 

Maja-Stina bloggar också, som debutantbloggare på Books and dreams här och på sin egen hemsida här. Dessutom är hon en helt grym frilansjournalist och redaktör!

omslag-11-721x1024

This article has 2 comments

  1. Men ÅH du fina! Nu blev jag alldeles VARM. Tack tack tack!
    Och nu fick jag ju veta att den finns uppe på Adlibris också – hurra! KRAM!

  2. […] häftig känsla att se sin bok på Adlibris! Fick se den där när min fina frilanskollega Johanna hade skrivit om min bok i går på självaste […]

Leave a Reply