Glimten i grytan

Glimten i grytan
Lasagne, i oförskönad version.

En del människor får böcker tillägnade sig, eller skivor eller en dikt. Nu har något nästan så fint hänt mig. Jag har fått en veckomeny tillägnad mig av matbloggen Glimten i grytan! Tre trevliga personer driver den här Uppsalabaserade bloggen som jag uppmärksammade i ett reportage i UNT förra veckan. Och ja, visst klagade jag lite över bristen på vegetariska matkassar och veckomenyer här i världen. Så nu fick jag en och vi åkte direkt och storhandlade. Hittills har vi ätit vegetarisk lasagne och sötpotatissoppa, och det smakade kort sagt mycket bra. Jag kan faktiskt rekommendera Glimten i grytan för bra matinspiration, de uppdaterar ofta och är himla roliga.
Mit reportage, som handlade om deras nya grej, att åka hem till folk och laga mat av vad de nu hittar i skåpen, kan man läsa här eller genom att klicka på bilden härunder.

This article has 2 comments

  1. Va! Kul! Såg detta inte förrän nu. Tack, tack för de fina orden! :)

  2. Såg detta nu för att Ulrik tipsade! Jag ska helt klart göra fler veggoveckomenyer. Ha det fint! //Karin

Leave a Reply