Jag och England

Jag och England
Nu vet jag vart jag skulle vilja resa. I och för sig kanske påverkad av att min femåring ska göra sitt livs första utlandsresa utan mig dit med sin farmor om några veckor: England. Gärna London såklart. Men jag älskar hela Storbritannien och har rest runt ganska mycket där, till och med bott där en period, även om det nu är ett par år sen. Särskilt gillar jag norra England, från Yorkshire via Lake district till Newcastle, som är en riktigt cool stad. Jag älskar pubkulturen, tedrickandet, dialekten. Jag älskar till och med maten, i måttlig mängd. Importade länge Marmite via en engelsk kompis, tills det till min stora glädje började finnas i min vanliga mataffär. Ett sätt att låta lite inspiration från resor smyga in i den vanliga vardagen. 
Här är lite bilder från en jobbresa till Newcastle och Lake district. 

This article has 1 comment

  1. Vilka vackra bilder! Jag har inte sett mycket alls av England faktiskt… bara en språkresa när jag var 14… Skulle gärna åka till exempelvis Skottland eller Wales också. Men som vanligt är det för många ställen jag vill till ;)

Leave a Reply