Nödrop från lyckobubblan

Nu är allt officiellt! Idag var jag och berättade om min kommande bok för hela förlaget så nu drar det igång. I september släpps den – ”Nödrop från lyckobubblan – en bok om att vara förälder”. Och jag är både skräckslagen och lycklig på samma gång!
Läs om boken här. Så fort info kommit på förlagets hemsida så lägger jag upp den.

9789187785139_Nodrop fran lyckobubblan-page-001-2Omslaget är formgivet av Lotta Kühlhorn och jag ÄLSKAR det. Hon gjorde ett förslag – detta- och jag blev totalt nöjd direkt direkt. Den muminska känslan, färgerna, typsnittet, temat. Allt stämmer överens med såväl mig själv som med bokens innehåll. Helt perfekt.

Johanna-3
Pressbilder på mig har också tagits. Sånt är ju läskigt och svårt men med hjälp av frisör, proffs-smink och min bästa fotograf, Pernilla Sjöholm, så blev det riktigt bra ändå.

This article has 2 comments

  1. Vill bara hälsa och säga grattis till boken! Håller med om att formgivningen är jättebra, gillade den direkt när jag såg den!

  2. […] Nödrop från lyckobubblan, Johanna Stenius, Ica Bokförlag […]

Leave a Reply