Resor på gång

Allt går i 180 just nu. Jobbet, livet hemma, boken… Jag sitter mest i kontorsstolen och försöker hålla i mig. Och nästa vecka åker jag med sexåringen till Paris! Ska blir så himla mysigt och fint. Det är planerat sedan länge men har inte blivit av och härom dagen fick jag bara för mig att nu, nu gör jag det. Jag bokar. Det ska bli Marais, Eiffeltornet, Jardin de Luxemburg och många croissanter. Tänk att mitt lilla bar har blivit så stor -så att hon känns som det perfekta ressällskapet!

fuerteventura_2007 kopiaJag och dottern på en av våra första resor med barn, till Fuerteventura. Hon var 14 månader gammal  och magsjuk hela veckan.

Apropå det, ni måste lyssna på senaste avsnittet av Den oklippta versionen med mig och Petra! Där pratar vi om att resa med barn. Utlovar igenkänning till alla föräldrar.
Lyssna här:

#03 ”Kissa där du står” – om att resa med barn

Leave a Reply