Vad händer om man vänder på Paris?

Jo, det blir sirap som rinner ut såklart. Min sexåring kan inte dra den vitsen tillräckligt många gånger. Själv tänker jag bara på Vivecka Sundvalls (numera Viveca Lärn) bok som jag läste från pärm till pärm om och om igen som barn. Och nu har vi gjort verklighet av saken, min dotter och jag. Vi reste till Paris tillsammans förra helgn, bara hon och jag. Hotell i Marais, frukost på lokala bistron, Eiffeltornet, Montmartre och Jardin d’acclimatation. En fin och intensiv helg, att resa ensam med sitt barn är både utmanande och fantastiskt och jag märkte att jag flera gånger fick sänka tempot mot vad jag är van vid. Inte visste jag att det finns så många lekplatser och karuseller i Paris.

eiffeltornet IMG_5517 IMG_5547 IMG_5579 IMG_5595 IMG_5600 IMG_5687 IMG_5689 IMG_5713 IMG_5735 IMG_5785

Leave a Reply