Dag 20: den här månaden

Dag 20: den här månaden
Jag har varit en dålig frilansbloggare! Det har hänt en massa saker såklart, jag ska uppdatera efter hand. Just nu känns det överhuvudtaget viktigt att skriva något alls. Så jag fortsätter på mitt dagstema så här flera månader senare.
Den här månaden har våren äntligen kommit, äntligen äntligen äntligen. Jag har aldrig varit så trött på kyla, is och overaller. Just nu skiner solen, buskar na skimrar ljusgrönt och på lunchen sitter vi i solen utan jacka.
Den här månaden är min stressigaste jobbmånad på år och dag. Men jag ska klara det!
Den här månaden är det påsklov och vi ska resa till Kitö, längtar.
Den här månande påbörjar vi stegen mot flytten i januari, lägenheten ska piffas och fixas.
den här månaden mår jag mycket bättre än jag gjort på ett tag!

Leave a Reply