Dags för bokmässa!

Känner mig pirrig som inför min första klassresa, när jag nu sitter på tåget mot Bok & Biblioteksmässan i Göteborg för allra första gången. Har drömt länge om att få besöka mässan, men vem hade kunnat gissa att det skulle ske på det här sättet – med min egen bok i resväskan och två scenintervjuer inbokade. Jag får påminna mig själv ibland om att det här faktiskt. HÄNDER. Just nu! Jag gjorde en grym pitch och lyckades få upp intresset från ett stort förlag, skrev kontrakt, slet som ett djur med mitt manus och nu är resultatet här. Inte minst mäktig är känslan av att se just den fråga jag brinner för lyftas överallt, i tidningar, tv och radio. Alldeles nyss ringde en Göteborgstidning och ville intervjua mig som sitt förhandstips inför mässhelgen.
Är så tacksam att få uppleva detta.
Sitter och försöker pussla ihop mitt eget program för mässan, inte det enklaste. Det finns väldigt mycket spännande.
Den som vill pussla in mig i sitt program kan kolla här och här. Torsdag 16:15 och lördag 10:00 i Massolits monter B08:22 är det som gäller. Vi kanske ses?

Bjuder på två bilder från förra veckans bokrelease också. En fantastisk och overklig kväll.

release1
(Bild lånad av Matilda Salmén)

release2
(Bild lånad av Anders Hedberg Magnusson)

 

Leave a Reply