Hejdå sorgliga år

Nu är äntligen 2012 slut. Mitt livs värsta år och jag är så glad att få gå in i ett nytt 2013. Lite ledsnare, lite äldre i sinnet men också flera insikter rikare. Många mörka, svåra saker har hänt mig i år. Men det har hänt bra saker också. Jag har sett hur människor sluter upp runt den som behöver det. Jag har funnit nya vänner på oväntade platser. Jag har förstått hur glad jag ska vara som har fått ha, och fortfarande har, så många underbara människor i mitt liv. Jag har saknat,  gråtit, varit arg, bottenlöst ledsen men också varit tacksam. Det finns ingenting som betyder mer än de relationer man har och är det en sak jag vill ta med mig in i det nya året så är det glädjen över att verkligen ta mig tid, att lyssna och låta de som är nära mig veta hur mycket de betyder för mig.
Det blir den årssammanfattningen jag gör. Tillsammans med några av de låtar som jag lyssnat mest på. Alltså inte bara sådana som släppts i år – utan de som betytt mycket för mig.

2013 ska jag försöka bli mig själv igen, det blir mitt enda nyårslöfte, ett ganska stort sådant. Till det hör att ordna en hejdundrande inflyttningsfest, bjuda hem vänner på middag och börja sova ordentligt på nätterna. Jag hör av mig.

Ps. Vill ändå tillägga att jobbmässigt har det här året varit riktigt, riktigt bra. Jag har dragit in fler nya, roliga uppdrag än jag kunnat ana med en bebis hemma. Det är jag väldigt nöjd med.

This article has 3 comments

  1. Fint!
    Nyårskram från mig och hoppas verkligen att du håller dina löften!

  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  3. Längtar efter att ses! Kram!!

Leave a Reply