Stressad men rätt glad

I dag är det fullt upp. Skriver på fem artiklar samtidigt och ser fram emot morgondagens resa till TUR-mässan i Göteborg. För en frilansande resejournalist är mässan som årets branchfest där det finns gott om chanser till nya kontakter med främmande länder och återknutna kontakter med personer från andra delar av landet. På mitt schema står bland annat fest hos Brittiska turistbyrån, cosmopolitan i New York (ja, deras monter alltså) och träff med Ehrenberg kommunikation som arrangerat flera bra resor jag varit på. Känns jättekul att få en paus från kontoret och kanske också en natts ostörd sömn på hotell som bonus.
Med mig i bagaget har jag en självförtroendeboost som kom här på förmiddagen. Tillsammans med chefredaktören på resetidningen jag jobbar för har jag skrivit ett svar på det arga brev jag fick i går. Och chefredaktören kallar mig i sitt svar för ”en av Sveriges absolut mest erfarna och bästa konsumentjournalister när det gäller resor.”
Stolt!

This article has 1 comment

  1. Wow, så proffsigt, det förtjänade du! :)

Leave a Reply