Vilken dag!

Idag har varit en omtumlande dag. ”Nödrop från lyckobubblan” har funnits i butik i lite mindre än en vecka men det känns som att det har hänt massor. Och idag var jag med i Nyhetsmorgon på TV4. Som mig själv, om boken. Jag har ju varit med tidigare och pratat flaskmatning två gånger, och en gång som konsumentjournalist och pratat kundkort, men det här var en helt annan grej. Det är ju MIN BOK. Och jag satt i fikarummet innan och såg Thomas Bodström visa upp sitt nagellack för programledaren Jenny Alversjö medan MIN BOK låg bredvid honom på bordet.
Jag blev intervjuad i fem minuter, och senare fick jag och två andra prata föräldraskap och lyckobubblor i en hel kvart. Det var jag, psykologen Malin Bergström och Nisse Edwall som bland annat är med och driver Pappapodden och pappabloggen Nisse och Manne.
Det var en så himla rolig förmiddag! Inte bara för bokens skull  utan för chansen att få lyfta de här frågorna som är så väldigt viktiga för mig. Om allt jag suttit och skrivit i flera år – och så få massor av medhåll!. Kommentarerna flödade in. Okända människor skrev om mig och Instagrammade tv-skärmen. Och nu har Hormoner & Hemorrojder, en av bloggarna som gav mig bokidén, skrivit om mig.
Är så tacksam över att få uppleva allt det här! Vad kommer härnäst?

SE INSLAGET HÄR!

Namnlöst 4

Leave a Reply